Ved årsskiftet ble steinkjer24 lagt i stabilt sideleie. Nå søkes det etter noen som kan videreføre den populære nettavisa da nåværende driver ikke har mulighet for å drifte avisa videre.

Siden oppstarten medio mai 2017 har nettavisa hatt en jevn og økende trafikk, og flere annonsører merket god effekt på sin markedsføring gjennom avisa – både ved bruk av bannere og CM saker.

Avisa sin filosofi er å gjenspeile det som skjer i byen, hvor innbyggerne skal få innsyn i de lokale hendelsene uten å måtte betale for det. Det vil si gratis innhold uten kompliserte påloggingsprosedyrer eller betalingssystemer.

Et populært tilskudd

Lesertallene tyder på at nettavisa med bare gratis innhold er et populært tilskudd til mediemangfoldet i Steinkjer, noe som viser at det er plass til den.

På få måneder oppnådde nettavisa å få over 3300 følgere på sin Facebookside, som brukes som utskytingsrampe for innholdet. Siden oppstarten i midten av mai ble det frem til årsskiftet publisert 583 små- og store redaksjonelle saker på nett.

Dagens eier ønsker å selge steinkjer24 til noen som både vil drifte- og videreutvikle nettavisa. Er du opptatt av utviklingen i Steinkjer og det som rører seg i byen ligger det et stort potensiale i å utvikle nettavisa til en arbeidsplass for flere.

Egen Steinkjerguide

Det ble i fjor høst utviklet en egen Steinkjerguide i tilknytning til nettavisa.

Under denne guiden kan bedrifter markedsføre sine tjenester til en svært gunstig pris, hvor innholdet er optimalisert for søk på Google. Det betyr at man jobber grundig med titler, søkeord og metabeskrivelser i innholdet etter å ha gjort en søkeordanalyse for bedriftens bransje.

Det faktum at saker om bedrifter i Steinkjerguiden er en del av steinkjer24 – et lokalt nettsted som hyppig publiserer kvalitetsinnhold – gjør at bedriftene også nyter godt av nettstedets høye ranking hos Google.

Ferdig utviklet løsning

Ved overtakelse av steinkjer24 får du en ferdig utviklet nettavis med innovative produkter som gir et godt grunnlag for inntekter på en brukervennlig publiseringsløsning. Dagens eier kan bidra med full opplæring og støtte i en oppstartsperiode. Her får du en enestående mulighet til å utvikle din egen virksomhet hvor alt det praktiske er tilrettelagt i et utprøvd konsept.

Tror du dette kan være noe for deg?

Ta kontakt med Tore Viem for mer informasjon.

Telefon: 45 45 95 59
E-post: [email protected]