Visste du at SpareBank 1 SMN har en egen kundeklubb for ungdom mellom 18 og 34 år. Og at denne kundeklubben har en egen app som over 9000 ungdommer allerede har lastet ned – og bruker jevnlig?

Silje Møller Schiefloe fra Steinkjer er en av de som har blitt veldig glad i denne appen – som har gjort henne både  prisbevisst og mer økonomisk.

Perfekt for oss som er studenter

Silje har startet et femårig jusstudie i Oslo, og bor i et kollektiv sammen med to jenter fra Bodø. Nylig traff vi henne på Amfi senteret i Steinkjer for å høre mer om den appen hun er blitt så glad i.

– Som student blir man veldig bevisst på hva pengene brukes til, spesielt ved mathandling. Det har i allefall jeg blitt siden jeg startet studiene, smiler Silje.

Som student tenker hun mye på det å få økonomien til å gå opp. Hun setter derfor stor pris på alt hun får av tips og råd om studentøkonomi, matlaging, budsjett og gode tilbud via appen til kundeklubben på mobiltelefonen sin.

Fikk melding om lanseringen

–Som kunde i SpareBank 1 fikk jeg i sommer en SMS om lansering av en egen kundeklubb og app. Jeg ble nysgjerrig og lastet den ned med en gang, sier Silje og kikker ned på telefonen for å se om det er noen gode tilbud i nærheten på kjøpesenteret.

Det var rett før Steinkjerfestivalen i sommer at Silje meldte seg inn i SpareBank 1 SMN sin kundeklubb som er et fordelskonsept for unge kunder i banken  – noe hun ikke har angret på.

Silje sjekker appen for å se om det er noen tilbud i nærheten på kjøpesenteret i Steinkjer

En app med mange fordeler

– Det er mye jeg digger med denne appen. I tillegg til at den er gratis og veldig enkel å bruke, er det er en app som gir meg mange fordeler. Med et enkelt tastetrykk deltar jeg i trekninger av billetter til arrangementer uten at jeg behøver å måtte legge inn all mulig informasjon om meg selv, den ligger der allerede, sier Silje.

Hun forklarer oss at som medlem får hun gode tilbud og rabatter i butikker og spisesteder. Du kan bli med på trekning av festivalpass, billetter til fotballkamper, konserter og mye mer. Du får også tilbud om å delta på temamøter og mange andre aktiviteter og tjenester.

SpareBank 1 SMN hadde egen stand med konkurranser og aktiviteter under Steinkjerfestivalen 2017

Silje har allerede benyttet seg av mange gode tilbud i appen, og hun har vunnet billetter til flere arrangementer.

– Jeg var så heldig at jeg vant meg festivalpass både til Steinkjerfestivalen og til Steinkjermartnan. Jeg skulle gjerne ønsket at jeg hadde denne appen da jeg kjørte opp til bil og tok båtførerkurset. Da hadde jeg spart mye penger, avslutter en fornøyd bruker av appen.

Vil bare bli bedre og bedre

Fodelene som ligger i appen vil hele tiden utvikles og bli flere. Kundeklubben har allerede arrangert flere temamøter som er blitt svært populære. Enkelte har blitt fulltegnet kort tid etter lanseringen, så det er tydelig at klubben har truffet et behov i markedet.

Foreløpig er kundeklubben lansert i Trondheim, Molde, på Innherred og i Steinkjer. Tilbudet kan etterhvert utvides til kunder i andre SpareBank 1-banker.

Ta en titt på denne filmen fra et temamøte om mat og økonomi:

Her finner du mer info om kundeklubben og nedlasting av appen.

Image with visual paralax effect

Kommenter gjerne, men vis saklighet: