Blir dette årets julegave til damene?

Kultur: Etter et storslagent bryllup, lever Anastasia og Christian en drømmetilværelse som ektefolk full av erotikk og luksus, men mørke krefter truer.

Det tredje og avsluttende kapittel om Anastasia og Christian avsluttes med filmen «Fifty Shades Freed» – som har premiere på selveste Valentines dagen, 9. februar 2018. Billetter kan du sikre deg når forhåndssalget starter allerede mandag 27. november.

Kan vi spå at dette blir en vinner på julegavefronten i venninnegjengen i år? Øverst i saken kan du se den offisielle traileren som er kommet av filmen.

Siste kapittel

Filmen er den tredje i rekken, og det avsluttende kapittel om Anastasia og Christian.

Etter et storslagent bryllup, lever Anastasia og Christian en drømmetilværelse som ektefolk full av erotikk og luksus. Men mørke krefter truer. Noen er ute etter å hevne seg på Christian, og Anastasia må forsøke å finne ut av sannheten før de drives fra hverandre. Dette er den tredje filmen i Fifty Shades-serien, basert på E. L. James’ bestselgende bøker.

Det har kommet flere teasere av filmen, og de forteller oss at vi har en europeisk bryllupsreise i vente – med flere hete scener av Christian Grey i bar overkropp.

Dersom du er en av dem som har lest alle tre bøkene vet du at «Fifty Shades Freed» byr på langt mer enn en romantisk bryllupsreise. Hva vi får se i filmen vil tiden vise, noe som er opp til regissør James Foley å bestemme.

Nest best besøkt i år

Den forrige filmen «Fifty Shades Darker» har så langt i år hatt den nest beste åpningshelgen på norske kinoer med nesten 100 000 besøkende. Dette til tross for at den ble slaktet av filmanmeldere verden rundt på grunn av at forfatter EL James, ifølge The Guardian, sikret seg en kontroll over filmatiseringen som savner sidestykke i Hollywood.

Uavhengig av forhåndsomtaler som måtte komme om denne filmen, er det nok mange som uansett venter i spenning på avslutningsfilmen – som altså slippes på norske kinoer 9. februar neste år.

Går du inn på steinkjer24 sin Facebookside og tagger en venn eller venninne du vi ha med deg på denne filmen, kan du bli en av de heldige som får billetter av oss.

Kommenter gjerne, men vis saklighet: